1724 Tonic Water 0,2L

KM

1724 Tonic Water 0,2L KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

1724 je vrhunska čileanska tonik voda napravljena od prirodnih sastojaka. Ručno ubrana kora cinchone iz Perua i najčišća voda na svijetu iz Patagonije čine osnovu za dobro izbalansiran okus i savršenu ravnotežu između kiselosti i slatkoće. Prirodno dobiveni kinin daje 1724 ugodnu gorku notu i voćnu aromu mandarine.

1724 tonika ima svoje korijene u Andama, na mitskom Inka području. To nije slučajno. Ovo je mjesto gdje je otkriven kinin. Tamo ovaj sastojak dobiva autentičnost proizvoda s korijenima u regiji koje idu natrag stotine godina. Premium tonik čiji je kinin ručno ubran 1724 metara iznad mora u Andama. Službeno jedan od najboljih tonika na svijetu. Kinin nakon što je ubran, odvozi se u Šanjolsku gdje se miješa sa izvorskom gaziranom vodom ’22’ u la Rioja (la rioha). Što znači da nema CO2 u sebi i da je prirodan kinin u njemu.

Novi dizajn i nova formula sa smanjenom razinom šećera kako bi se dobio još zdraviji proizvod od prethodnog. Sastoji su prirodni, čak i sladila, kao što je stevia i eritritol, ali i kinin koji se dodaje kao ekstrakt, ne kao aroma. Sve to nije promijenilo tradicionalan i karakterističan okus 1724 Tonica-a i njegovu kvalitetu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1724 Tonic Water 0,2L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)