Bulldog gin + Schweppes premium + čaša

Kategorija:

Odlična ponuda samo u Hedonism.ba

Darujemo vam originalnu Schweppes čašu uz kupovinu Bulldog gina sa Schweppes Premium po nevjerojatnoj cijeni!

Najdraži gin? Sada ga možete piti ​​u

svom domu i uživati u potpunosti uz originalnu Schweppes čašu!

Zašto je najbolji ?

Buldog London Dry Gin nije prosječni gin. To je

posebno, živahno i osvježavajuće uživanje popularnog destilata, impresivan, vrhunski gin koji uključuje vrlo zanimljive biljke, ima svoj specifičan okus i može se koristiti za stvaranje nekih vrlo impresivnih koktela.

Bulldog London Dry Gin je višestruko nagrađivani, premium gin, ručno izrađen u engleskoj destileriji koja proizvodi najkvalitetnije ginove više od 250 godina.

Bulldog je destiliran u tradicionalnim bakrenim

kotlovima koji koriste 100% britansku pšenicu i vodu. 12 biljaka u Bulldog London Dry Gin su podrijetlom iz osam zemalja, izabrani iz istih područja svake godine za dosljednost.

Postoje tri biljake koje su potpuno jedinstvene za Bulldog, a to su, Kinesko lišće lotosa, turski bijeli mak i kinesko zmajevo oko.

Ova mješavina jedinstvenog bilja, u kombinaciji s 40% udjelom alkohola, daje Bulldog ginu iznimno uglađen i uravnotežen okus sa svježim završetkom.

Bulldog gin, koji je slučajno objavljen u kineskoj godini psa (2006), koja dominira bocom. Mračna je, čvrsta i okrunjena okruglastim ovratnikom sa šiljcima, što ju čini privlačnom kao što je njen sadržaj.

Bulldog gin nastao je 2007. godine kao životni san bivšeg bankara Anshumana Vohre da proizvede moderan i upečatljiv gin koji je istovremeno elegantan i pun poštovanja prema bogatoj povijesti i tradiciji proizvodnje gina.

Bulldog predstavlja sponu između konvencionalnog i modernog, poznatnog i egzotičnog, uglađenog i smjelog.

Beskrajni popis mogućnosti koktela može se postići s Bulldog ginom. Uživajte u svom ginu uz originalnu Schweppes čašu!

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Bulldog gin + Schweppes premium + čaša”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.