Čokolada chocoMe Gin Petit 9

12 KM

Na zalihi

Čokolada chocoMe Gin Petit 9 12 KM
Posljednja prilika za ovaj proizvod! Samo još 1 komada na zalihi!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

Kvadratići tamne čokolade veličine zalogaja s čokoladnim punjenjem s okusom gina.

Baršunasto glatko punjenje na bazi čokolade, s okusom gina, obloženo sofisticiranom francuskom tamnom čokoladom. Kako bi kombinacija bila još profinjenija, među brojnim okusima ovog čokoladnog deserta tu su i note smreke i osvježavajuća kaffir limeta.

 

 

Težina: 50g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokolada chocoMe Gin Petit 9”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)