Čokolada Entréesa s bademima prelivenim cimetom i šećerom, kokosovim listićima i pastilama od crne čokolade

17 KM

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

ChocoMe 41% mliječne čokolada, badem u omotu od cimeta i šećera, kokosovi listići, pastila od tamne čokolade.

 

 

 

 

Sastav: ChocoMe 41% mliječne čokolada, badem u omotu od cimeta i šećera, kokosovi listići, pastila od tamne čokolade.

Težina: 110g

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Čokolada Entréesa s bademima prelivenim cimetom i šećerom, kokosovim listićima i pastilama od crne čokolade”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.