Liker Dooley’s 0,7L

18 KM

Liker Dooley's 0,7L 18 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Majstorski okus najfinije nizozemske kreme, izvrsna belgijska karamela i dašak osvježavajućeg sladića.

Niti jedan drugi kremasti liker nije osvojio toliko zlatnih medalja i pobjeda na usporednim testovima kao Dooleyev originalni kremasti liker od kave. Fina votka, visokokvalitetna krema i jedinstveni recept za karamelu od karamele čine Dooley’s toliko prepoznatljivim i uspješnim u preko 60 zemalja. Dooley’s je također posebno pogodan za sofisticirane koktele i duga pića.

Vrhunski kremasti liker Dooley’s Original Toffee Cream Liker ljubavna je veza između visokokvalitetnog alkohola i najbolje kreme
Dooley’s: najbolja mješavina belgijske karamele, nizozemske kreme i vrhunske votke. Kremasti liker Dooley’s savršena je osnova za razne recepte koktela, ali u njemu se može uživati ​​i izuzetno dobro
Niti jedan drugi kremasti liker nije osvojio toliko zlatnih medalja i pobjeda na usporednim testovima kao Dooleyev originalni kremasti liker od karamele.

Većina likera spada u tri kategorije: biljni, voćni i kremasti. Krem likerima sada se pridružuje posebno intenzivan liker, Dooley’s Toffee Cream Liquer.

Šećer, vrhnje, mlijeko i čista voxka osnova su Dooleyeve originalne kreme od karamele. Liker je u skladu s tim sladak od prvog do posljednjeg gutljaja. Votka i najfiniji karamela od karamele stapaju se u nezaboravno iskustvo okusa koje je ravno kremastom snu.

Karakteriziran slatkom svježinom i ugodnom istinom, ovaj liker nudi razne mogućnosti. Može se predivno oplemeniti votkom ili pretvara svaki kakao ili kavu u ukusno iskustvo. Najbolje uživati ​​čisto, rashlađeno ili na stijenama. Naravno, idealan je i za dobre koktele.

 

 

 

Okus: Likeri su alkoholna pića s okusom koja sadrže puno šećera. Likeri od vrhnja i jaja su blagi, gusti emulzijski likeri. Uz žumanjak ili vrhnje, obično imaju još jedan dominantan okus, kao što su karamela, kakao, čokolada, kava s mlijekom, nugat, malina, jagoda, kruška ili mango.

Preporuka: Može se predivno oplemeniti votkom ili pretvara svaki kakao ili kavu u ukusno iskustvo. Najbolje uživati ​​čisto, rashlađeno ili na stijenama. Naravno, idealan je i za dobre koktele.

Zemlja porijekla: Nizozemska

Udio alkohola: 15 %

Boja: Svijetlo smeđa.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Služiti: Na 10–12 °С.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liker Dooley’s 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)