Gin Sul 0.5l

65 KM

Kategorije: , ,

Sa sjedištem u Hamburgu Gin Sul već se dugo uspio etablirati na samom vrhu njemačkih džinova. Ovo piće samo označava sve kutove kada je u pitanju ukus, izgled i koncept. Što se tiče ukusa, može se reći da Gin Sul ima okus poput odmora u boci spremnoj za piće. Arome odgovorne za to dobivaju se iz sastojaka kojih ćete zasigurno susresti na portugalskoj zapadnoj obali. Osim uobičajenih sumnjivaca poput smreke, kardamoma, lavande i limunove kore, naići ćete na cimet, cvjetove ruže, miris ružmarina, ružmarin i labdanuma.

Posebno je ovo posljednje istaknuto na Algarveu. Upareni s bistrom i mekom vodom iz Lueneburg Heath-a, koja se koristi za proizvodnju Gin Sul-a, dobivate savršeno uravnoteženi džin koji je ugodno bogat s 86 dokaza okusa. Kušajte ga čistog bez obaveza, mada naravno ga možete kombinirati u miješanju lijepih Gin & Tonic-a s Gin Sul-om kao bazom.

Osnivač Gin Sul-a i bivši stolar Stephan Garbe proveo je neko vrijeme u portugalskom primorskom selu Odeceive. Kad se vratio kući u Hamburg, sjetio se mirisa labdanuma. Imao je taj osjećaj – Saudade. To je portugalski pojam i koncept koji opisuje mješavinu melankolije, nostalgije i lutanja. Upravo o onom osjećaju koji steknete kad se vratite kući nakon posebno dražesnog odmora. Riječ je dio Gin Sul-ove filozofije – jednostavno ne možete propustiti slogan “Saudade Destilirana u Hamburgu” na boci. Kada je u pitanju: marka nastavlja svoje standarde kvalitete u pogledu ambalaže. Boce su izrađene od bijele gline koja sprečava sadržani gin od oštećenja zbog fluktuacije temperature i pojave svjetlosti.

Kada kod nas kupujete Gin Sul, možete biti sigurni da ćete dobiti komad prave njemačke izrade destilacije. Hamburški gin proizvodi se sa strašću i predanošću i jedini je njemački džin koji je certificiran košer.

 

 

Vrsta: Suhi džin

Okus: Ginb Sul agrumi, voće, borovica, lagano voće, ruža, ružmarin.

Zemlja porijekla: Germany

Udio alkohola: 43 %

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Gin Sul 0.5l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.