Illy caffe start paket

239 KM

Kategorije: ,

Prepustite se uživanju u vrhunskoj kavi u udobnosti Vašeg doma!

Aparat za kavu Y 3.3. donosi najlakši način pripreme autentične illy kave upakiran u novi elegantni dizajn s minimalističkim čistim linijama. Izuzetno je jednostavan za uporabu, a osim pripreme klasičnog espressa, nudi i pripremu filter kave. Izaberite željenu količinu kao i temperaturu Vaše kave te uživajte u primamljivom mirisu i aromama kakve samo illy daje.

Kao i svaki illy aparat, opremljen je podesivim držačem šalica koji možete namještati ovisno o visini šalice koju koristite. Zapremnina spremnika za vodu je 0,75 l, a u posudu za iskorištene kapsule može ih stati 7. Osim toga, spremnik za kapanje pobrinuti će se da Vaša radna površina uvijek ostane čista. Zbog svog kompaktnog dizajna, zauzima minimalno prostora te je odličan izbor bilo za kućnu upotrebu ili radni prostor.

Aparat koristi illy iperEspresso kapsule u koje je pohranjena vrhunska i jedinstvena 100% arabica intenzivnog mirisa i arome.

U ovoj posebnoj ponudi dobiti ćete jedno pakiranje espresso kapsula, kao i 2 prepoznatljive illy šalice GRATIS za potpuni doživljaj!

 

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Illy caffe start paket”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)