Krš Crveni Trnjak 0,75L

24 KM

Kategorije: ,

Vinarija Škegro započela je s radom 1996 godine. Vina su odraz predanog rada i energije koju ulažemo. Odraz Hercegovine i njenih prirodnih ljepota. Skupa s vinima učimo i rastemo. Sretni smo i ponosni kada pronađu put do vas i ispričaju vam priču. Priču koja traje i ostavlja trag. Naši vinogradi, zasađeni Žilavkom, Blatinom dio su Mostarskog vinogorja, a nalaze se u neposrednoj blizini podruma u Radišićima (Ljubuški). Uz mnogo pažnje, znanja i strpljenja, brižno i kroz cijelu godinu vino radimo i gradimo u vinogradu jer čvrsto vjerujemo da samo vrhunsko grožđe daje vrhunska vina. Dugogodišnju tradiciju ovih krajeva pretvorili smo u moderan, mali biznis. Količine vina koje pravimo su ograničene, ali sve zbog toga kako bi se postigao vrhunski kvalitet. Uvjereni smo da ćete uživati u njima.

Krš Crveni Trnjak, autohtona sorta Trnjak iz Zapadne Hercegovine, duboke ljubičaste boje s tamnom pozadinom. Vino sočno, voćno s okruglim voćnim kiselinama i taninima, aromatično s aromama zrelog crvenog voća, crvenog bobičastog voća, brusnice, crne maline, kupine, zelenog bilja, mente, minerala i zemljanih nijansi. Završite elegantno s gorkim okusom.

 

 

Naziv: Krš Crveni Trnjak

Kategorija: Suho crno vrhunsko vino

Sastav: Trnjak

Okus: Vino sočno, voćno s okruglim voćnim kiselinama i taninima, aromatično s aromama zrelog crvenog voća, crvenog bobičastog voća, brusnice, crne maline, kupine, zelenog bilja, mente, minerala i zemljanih nijansi.

Alkohol: 14%

Temperatura serviranja: 18 °C

Boja: Duboka rubin-ljubičasta boja.

 

 

 

Gastro preporuka

Vino koje se proporuča uz odreske, odležalo meso, roštilj, jela od janjetine ili zečetine.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Krš Crveni Trnjak 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.