Liker Jägermeister Manifest 1l

73 KM

Liker Jägermeister Manifest 1l 73 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Svijet je upravo dobio prvi jako luksuzni gorki liker. Mast-Jägermeister  najavio je da na odabrana europska tržišta stiže Manifest, super-premium Jägermeister posebne izrade i kvalitete. Kao i originalni Jägermeister, Manifest se radi od ekstrakata bilja, cvijeća, korijenja i voža, uz neke dodatne sastojke i veći postotak alkohola, 38 % abv umjesto 35% abv.

Manifest je za one koji znaju kušati vrijeme, trud i znaju što je ručno izrađen proizvod po kvalitetnom receptu.

Osim posebnih biljnih mješavina, Manifest se razlikuje i po tome što prolazi dvostruko sazrijevanje. Macerati sazrijevaju u velikim hrastovim bačvama godinu dana. Odležavaju četiri osnovna macerata za Jägermeister i jedan posebni, koji zaokružuje blend. Posebno, u malim hrastovim bačvama, odležava se pšenični destilat. Mast-Jägermeister novu ekspresiju opisuje kao robustni blend punog tijela, sa slatkim notama anisa i suhog voća koje smjenuju nježne začinske note i aromatični biteri, dok u finišu preuzima vanilija. Nova boca ističe se bronačnim detaljima Direktor Mast-Jägermeistera Michael Volke tvrdi da je riječ o još jednom pionirskom poduhvatu kompanije, koja je s Manifestom “prva na svijetu definirala super-premium kategoriju na tržištu biljnih likera”. 

 

Okus: Manifest je robustni blend punog tijela, sa slatkim notama anisa i suhog voća koje smjenuju nježne začinske note i aromatični biteri, dok u finišu preuzima vanilija.

Zemlja porijekla: Germany

Udio alkohola: 38 %

Boja: Crvena.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Preporuka: Manifest se može idealno uživati na sobnoj temperaturi, malo ohlađen.

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu.

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liker Jägermeister Manifest 1l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)