Liker Southern Comfort, 0.7L +2 čaše

34 KM

Liker Southern Comfort, 0.7L +2 čaše 34 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Viski liker jedna je od najpopularnijih vrsta likera, a odmah iza nje slijedi liker od ruma i gotovo nepregledna vrsta voćnih likera. Većina destilerija koje su se desetljećima ili čak stoljećima specijalizirale za destiliranje viskija, u svom asortimanu imaju i barem jedan liker od viskija kako bi pružili slađu, mekšu do ugodniju varijantu alkoholnog pića. Jedan od klasika koji ne biste trebali propustiti kao ljubitelj likera je američki liker od viskija Southern Comfort, koji se može pohvaliti dugom uspješnom povijesti.

Southern Comfort osnovao je u New Orleansu 1874. godine profesionalni barmen Martin W. Heron. Danas je korporacija Brown-Forman odgovorna za proizvodnju. Liker od viskija vrlo je popularan kod samih Amerikanaca i gotovo se nije mijenjao tijekom stoljeća. Znalci izvan SAD-a također su ga okusili, jer liker od viskija Southern Comfort kombinira visoku kvalitetu s nepogrešivim okusom i širokim spektrom primjene.

Bezvremeno atraktivan Southern Comfort dostupan je u različitim jačinama pića. Verzijama likera zajedničko je to što kombiniraju note viskija s voćnim i začinjenim komponentama i na taj način nude višeznačan, a opet skladan užitak. Liker od viskija iz Sjedinjenih Država doista predstavlja “udobnost” ili ugodu s južnjačkim osjećajem i poziva vas da se opustite i sanjarite. Liker od viskija jednako je pogodan za miješanje kratkih i dugih pića kao i za ravno, po mogućnosti ohlađeno (led). Aromatičan, gladak i sladak i voćni, liker od viskija razgaljuje nepce i nos i tjera vas da želite još. Inače, točan recept čuva se poput državne tajne.

 

 

Okus:Aromatičan, gladak i sladak i voćni, liker od viskija razgaljuje nepce i nos i tjera vas da želite još.

Zemlja porijekla: US

Udio alkohola: 35 %

Boja: Duboki jantar.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liker Southern Comfort, 0.7L +2 čaše”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)