Akcija!

Maslinovo ulje Leccino 0,5L

27 KM

-21%
Maslinovo ulje Leccino 0,5L 34 KM 27 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Božić ulje prožeto je tradicijom, marljivošću, ljubavlju i stručnošću njihove obitelji. Visoki standardi i strast prema hrani nadahnjuju nas za proizvodnju maslinovog ulja izvrsnog ukusa, napravljenog od samo najboljih sastojaka.

Na otoku Hvaru se odvija prava mala gastro scena, a najčešće upotrebljavan sastojak na otoku Hvaru zasigurno je maslinovo ulje.

Od davnina se na ovim prostorima formiraju tamnozeleni nasadi maslina i do sada ih nikada nije bilo više, proizvodeći renomirana ulja s najvišim priznanjima. Na otoku Hvaru postoji 220 000 stabala maslina, što samo za sebe govori da je otok Hvar izrastao u pravu malu maslinarsku otočnu regiju.

Stoga ne čudi da je svako jelo na otoku Hvaru poškropljeno ovim tekućim zlatom.

Na natjecanju u New Yorku – NYIOOC, Hrvatski proizvođači maslinovog ulja pokupili su više zlatnih i srebrnih medalja nego igdje u svijetu.

Leccino je jedna od najraširenijih svjetskih sorti zbog svoje visoke adaptibilnosti na različite agroekološke uvjete. Maslina ove sorte rano dozrijeva i otporna je na niske temperature. Za postizanje maksimalne kvalitete ulja ove sorte preporučuje se branje kada plod počinje tamniti. Izraženog je svježeg voćnog mirisa po plodu masline. Preporuča se uz mariniranu tunu, svježe salate, prženu ribu i zrele sireve.

 

 

 

Gastro preporuka:

Preporuča se uz mariniranu tunu, svježe salate, prženu ribu i zrele sireve.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Maslinovo ulje Leccino 0,5L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)