Poklon paket Prosecco

66 KM

Poklon paket Prosecco 66 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Kvalitetni poklon paket sadrži Freixenet Prosecco, dvije čaše, ručno rađenu čokoladu, kvalitetne lješnjake, a sve upakirano u ukrasnoj kutiji.

Freixenet širi svoju stručnost i globalno poznato ime za Prosecco, spajajući vrhunsku kvalitetu sa zapanjujućom ljepotom. Napravljen od najfinijeg grožđa Glera u talijanskoj regiji Prosecco Veneto, Freixenet Prosecco je prepoznatljiv i ukusan.

Predstavljen u upečatljivoj bočici od brušenog stakla, Freixenet talijanski asortiman spaja vrhunsku kvalitetu sa zadivljujućom ljepotom. Koristeći više od 150 godina stručnosti u proizvodnji pjenušavih vina, Freixenet je stvorio ova istaknuta, visokokvalitetna i elegantna vina koja su savršena za svaku priliku.

Svjetlucajući zlatnim svjetlom i poslužen u jedinstvenoj boci koja oduzima dah, svjež je i fino pjenušav, s aromama cvijeća, citrusa i jabuke – delikatan užitak za nepce.

Pjenušava vina su pod pritiskom. Čuvajte na hladnom i tamnom mjestu i ne dopustite da se boce zagriju. Ohladite bocu prije otvaranja i izbjegavajte mućkanje. Pažljivo otvorite u sigurnom smjeru dalje od lica i drugih. Čvrsto držite čep i polako ga izvijte rukom. Nikada ni u kojem slučaju ne koristite vadičep za otvaranje.

 

Zanimljive slastice i lješnjaci daju savršenstvo okusa ovom poklon paketu.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Prosecco”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)