Poklon paket The Botanist&čokolada

99 KM

Kategorija:

Kvalitetni poklon paket sadrži Gin The Botanist, tonik, začin Botanica, čokoladu sa lješnjacima u drvenoj košari.

The Botanist Islay Dry Gin dolazi iz Škotske i sadrži 31 različito botaničko bilje, od kojih su 22 porijeklom iz te zemlje. Proizveden u destileriji Bruichladdich, ovaj gin svoj složeni okus duguje, između ostalog, kombinaciji korijandera, cimeta, kasije, sladića i limuna. Bruichladdich s Botaničarom dokazuje da ne mogu proizvesti samo dobar viski, već i vrlo ukusan suhi džin.

Puna aroma Islay Dry Gin domaćin je složenog niza biljaka, a moglo bi se pomisliti da ginu ne treba toliko okusa. Pa ipak, rezultat je skladna cjelokupna slika s iznenađujućim notama okusa. Neobičan izbor lokalnih biljaka kombinira se s tradicionalnijim, poput sjemenki korijandera, korice limuna i štapića cimeta. Jedinstveni okusi mente, jabuke, čagulje, cvjetovi gloga i cvjetovi lavade šire se po nepcu.

Ostali botanički proizvodi iz Islaya na prvi pogled Cvjetovi , lišće breze, vodena menta, lišće močvarne mirte, kamilica, cvjetovi bazge, cvjetovi melte, cvjetovi vrijeska, cvjetovi gloga, šumska kadulja, cvjetovi kupusa, matičnjak, slatkoća košnje, lišće paprene mente, lišće paprene, cvjetovi crvene djeteline, cvjetovi ljubavnice, kišna paprat, lišće majčine dušice, bijela djetelina, korijenje irisa i narančine kore. Zvuči puno – i puno je! A sve te botaničke proizvode (ima ih ukupno 31) možete kupiti u obliku boce gina.

Ovaj gin nije poput bilo kojeg drugog gina; njegovo se savršenstvo otkriva na nepcima i kao ljubitelj gina, to zaista ne treba propustiti. Za razliku od konvencionalnih ginova, različiti okusi čine ovaj uistinu zadivljujućim. Iako je teško otkriti pojedinačne note, one zajedno proizvode veličanstven rezultat koji je u biti škotski.

Tonic Schweppes, bezvremenski klasik. Majstorski izrađen s kininom od 1783. Bezbojan, slatkast, aroma citrusa, gorkast, gaziran. Savršeno za pomiješati s ginom. Poslužite hladno za maksimalno osvježenje.

Botanica začin, idealna kombinacija za svaki gin&tonik.

Kvalitetna crna čokolada sa ukusnim lješnjacima. Domaći proizvod koji osvaja tržište. Težina: 170g.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Poklon paket The Botanist&čokolada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.