Vasco da Gama Coronas 5 komada

20 KM

Nema na zalihi

Kategorija:

Vasco Da Gama proizvodi svjetski poznata tvrtka Arnold Andre Cigar iz njemačkog Bundea koja cigare proizvodi od 1817. godine.
Vasco da Gama jedna je od njihovih najjačih marki koja je jako dobro prihvaćena u svakoj zemlji u kojoj se prodaje kao neka od najfinijih dostupnih cigareta u strojno valjanom stanju. Razlika dolazi od upotrebe finijih duhana i posebnih procesa starenja koji su rijetki za strojno izrađene cigare.

Asortiman Vasco da Gama je omaž jednom od najvećih nautičara u povijesti i pruža uvid u putovanje koje ćete proći uživajući u Vasco Da Gami. Samo klasični duhani iz najbolje obrađenih područja Sumatre, Brazila i Hondurasa koriste se za ovu klasičnu sumatransku cigaru u nizozemskom stilu.
Odstupajući od tradicionalnih indonezijskih običaja, berba i prerada kompletnog postrojenja odvija se u Brazilu. Listovi se nakon berbe isporučuju puni hranjivih sastojaka što rezultira tamno smeđim lišćem, posebno začinjenog i blagog okusa.
Svaka cigara zamotana je u tanki list cedra što dodaje karakter i složenost ovoj sjajnoj cigari.
S velikim poštovanjem prema najvećem pomorcu u povijesti po kojem su nazvani Vasco Da Game, Arnold Andre se potrudio s ovim nizom cigara. Oni se odvažuju tamo gdje se niti jedan drugi proizvođač strojeva ne usuđuje istražiti. Napori su dobro nagrađeni izvrsnim cigarama koje su suparničke Ručno valjane cigare zbog složenosti i karaktera.

Cigare Vasco Da Gama Claro zatvorene su u celofanski omot osiguravajući da je cigara dobro zaštićena i da se neće isušiti ili izgubiti okus. Cigara bi trebala trajati dobrih nekoliko mjeseci bez ikakvih primjetnih razlika sve dok se ne ostavlja u pretjerano suhim ili vrućim uvjetima.

Vasco Da Gama ne zahtijeva rezanje i može se pušiti izravno iz kutije.
Napominjemo da prije pušenja treba ukloniti omot od cedra, ali da biste dodali malo više u ritual osvjetljenja, zašto ne biste potrgali traku i upotrijebili ovo za paljenje cigare.

 

 

 

ZNAČAJKE:

* Duljina: 115 mm
* Mjerač: 46
* Okus: srednji
* Strojno valjani
* Omotač: Sumatran
* Punilo i vezivo: brazilski i honduraški
* Cedar umotan
* Njemačka.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Vasco da Gama Coronas 5 komada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *