📞 Direktni kontakt: +387 (0) 39 705-758

🎁 Ručno izrađeni unikati sa posvetom

🏦 Brzo i sigurno plaćanje transferom

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Hedonism.ba (Delicom d.o.o., JIB: 272425960002, PDV broj: 4272425960002, Trnska cesta 59, 88220 Široki Brijeg, tel: 039-705-758, mail: [email protected]) vlasnik je ovih internetskih stranica, kojima ujedno i upravlja, a korisnici im pristupaju pod ovim Uvjetima korištenja. Na korištenje stranice hedonism.ba (u daljnjem tekstu: Internet stranica) i svih njeznih dijelova (uključujući aplikacije za mobilne uređaje) primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja.

Molimo vas da prije korištenja ove Internet stranice pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja. Korištenjem Internet stranice suglasni ste se sa sljedećim odredbama i uvjetima korištenja Internet stranice i sadržaja objavljenih na istoj. Smatra se da ste korištenjem Internet stranice ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti. Ukoliko niste suglasni sa svim uvjetima korištenja, ne možete se koristiti sadržajem ni uslugama na ovoj Internet stranici.

Hedonism.ba zadržava sva prava na to da mijenja, zamjenjuje ili ukida izgled, sadržaj i uvjete korištenja Internet stranice, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio iste i to bez obveze prethodne najave. Hedonism.ba neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj Internet stranici.

Hedonism.ba ne garantira da je sadržaj na Internet stranici prezentiran bez pogrešaka te da će stranica i usluge funkcionirati bez pogrešaka i prekida.

Sve sadržaje Internet stranice zabranjeno je kopirati, reproducirati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika stranice, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu hedonism.ba ili bilo kojoj trećoj strani. Sadržaj objavljen na Internet stranici može se koristiti samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

– sadržajima i uslugama korisnik se koristi na vlastitu odgovornost;

– korisnik se smije koristiti sadržajima i uslugama jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava ove internetske stranice i trećih osoba;

– korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama bez prethodnog izričitog pisanog pristanka vlasnika Internet stranice.

Internet stranica sadrži poveznice na web stranice trećih osoba. Internet stranica linkove objavljuje u dobroj namjeri kako bi posjetitelji pronašli više informacija o pojedinim temama. Molimo da primite na znanje da Internet stranica ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili obvezu za web stranice trećih osoba. Sadržaj izvan stranice koristite na vlastitu odgovornost. Kada kliknete na takvu poveznicu do bilo koje druge web stranice ili web stranice trećih osoba, molimo imajte na umu da te web stranice imaju vlastita pravila o zaštiti privatnih podataka. Molimo vas da provjerite njihova pravila o zaštiti privatnosti kada koristite te web stranice.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 100 KM

Garancija zadovoljstva

Besplatan povrat ukoliko niste zadovoljni

Vrhunski kvalitet

Izbor najboljih proizvoda iz cijelog svijeta

100% Sigurna kupovina

Osigurana sigurna i diskretna narudžba