Giffard Egg White je inovativno rješenje za kreiranje koktela na bazi bjelanjka (poput kiselih) koji donose okus, teksturu i pjenu, na brz i jednostavan način i uz potpunu sigurnost hrane.
Giffardov sirup od bjelanjaka temelji se na pasteriziranim bjelanjcima i šećeru i daje shakeu ,koktelima i gaziranim pićima pjenastu i kremastu teksturu.
Za pjenjenje bjelanjaka preporučuje se suho mućkanje prije dodavanja leda. Sirup se nakon otvaranja može čuvati tri tjedna.
Tvrtka Giffard koju je 1885. godine osnovao francuski farmaceut Émile Giffard, poznata je po visokokvalitetnim likerima i sirupima. Još uvijek u obiteljskom vlasništvu, tvrtka se nalazi u Avrilléu u regiji Pays de la Loire.
Boja: prljavo bijela
Miris i okus: vrlo neutralan i prirodno sladak, ali pojačava dotične arome
Alkohol: 0%
Koristite Dry-Shake tehniku:
Stavite sve sastojke u shaker. Snažno protresite. Dodajte kockice leda za osvježenje, ponovno protresite nekoliko sekundi. Procijedite i ulijte u ohlađenu čašu.
U koktelima: Amaretto sour, Whisky sour, Pisco sour.
Recenzije
Još nema recenzija.