Pjenilica illy za mlijeko crna

167 KM

Jeste li spremni za kremaste napitke na bazi mlijeka? S pjenilicom za mlijeko imat će drugačiji okus!

Dodaj u košaricu
Pjenilica illy za mlijeko crna
167 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Električna pjenilica za mlijeko izrađena od obojenog nehrđajućeg čelika. Pjenilica za mlijeko savršena je za sve ljubitelje kave i kućne bariste koji žele podići svoje umijeće kave na novu razinu izvrsnosti. Ovaj uređaj nije samo pjenilica za mlijeko: to je ulaz u svijet u kojem se kremastost i savršena tekstura mlijeka spajaju s aromom kave kako bi se stvorili neodoljivi napici, dostojni najboljeg kafića.

S električnom pjenilicom za mlijeko moguće je pripremati pjenjene recepte na bazi toplog ili hladnog mlijeka, ali i ukusne tople čokolade. S elegantnim i čistim dizajnom, pjenilica za mlijeko ima praktične dodirne kontrole koje poboljšavaju njegovu upotrebu, za iskustvo od 360 stupnjeva. Sve što trebate učiniti je uliti mlijeko u vrč, pritisnuti tipku i pričekati da se priprema završi. Također dolazi s funkcijom automatskog isključivanja. Vrlo kompaktan i linearan, pjenilica za mlijeko nije samo iznimno funkcionalan uređaj, već se ponaša i kao pravi komad namještaja!

Jeste li spremni za kremaste napitke na bazi mlijeka? S pjenilicom za mlijeko imat će drugačiji okus!

 

Jednostavna upotreba: zahvaljujući svom intuitivnom sučelju, Illy Milk Frother obećava neusporedivo korisničko iskustvo, čineći pripremu pjenjenog mlijeka pravim užitkom.

Nenadmašna svestranost: želite li mekani cappuccino, baršunasti latte macchiato ili nježnu pjenu za vaš espresso, ovaj dodatak za pjenjenje mlijeka spreman je zadovoljiti svaki vaš zahtjev uz uvijek savršene rezultate.

Elegantan dizajn: s minimalističkim i suvremenim talijanskim dizajnom, savršeno se uklapa u svaku kuhinju, dodajući dašak stila, ali i funkcionalnosti.

 

 

Dimenzije: Promjer baze 12 cm, Visina 18,7 cm, Kapacitet 100-250 ml,
Materijali: plastika, čelik

Brand

illy

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pjenilica illy za mlijeko crna”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)