Začin Sol sa divljim komoračem Nickelle125g

14 KM

Začin Sol sa divljim komoračem Nickelle 125g.

Dodaj u košaricu
Začin Sol sa divljim komoračem Nickelle125g
14 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Nickelle Sol sa divljim koromačem predstavlja savršenu mješavinu morske soli i aromatičnih začina, stvorenih da obogate okus vaših ribljih jela. Ova jedinstvena mješavina sastoji se od sitne i krupne morske soli, divljeg koromača, papra i češnjaka, donoseći prirodnu svježinu i dubinu okusa.

Ovaj proizvod je idealan za korištenje s ribom, posebno s tunom steakom, ribljim carpacciom, raznim ribljim tartarima i jelima od kozica. Svaki sastojak pažljivo je biran kako bi pružio savršen balans i unaprijedio vaše kulinarsko iskustvo.

Nickelle proizvodi se ponose svojim potpuno organskim podrijetlom, bez prisustva pojačivača okusa ili bilo kakve kemije. Uz to, Nickelle Sol sa divljim koromačem je gluten-free, što ga čini pogodnim za osobe s intolerancijom na gluten. Uživajte u čistom, autentičnom okusu koji donosi Nickelle Sol sa divljim koromačem, stvarajući posebnu notu koja će oduševiti vaša osjetila i unaprijediti vaša riblja jela.

 

Ono što izdvaja Nickelle proizvode je njihovo organsko podrijetlo, što znači da su svi sastojci pažljivo odabrani iz prirode, bez prisustva umjetnih aroma, boja ili pojačivača okusa.

Brand

Nickelle

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Začin Sol sa divljim komoračem Nickelle125g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)