Clase Azul Reposado tequila 0,7L

557 KM

Ludo dobra Reposado tekila napravljena od organskih agava koje su se uzgajale više od 9 godina prije sporog kuhanja u tradicionalnim pećnicama.

Dodaj u košaricu
Clase Azul Reposado tequila 0,7L
557 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Otkrijte bit meksičke tradicije uz Clase Azul Tequila Reposado. Izrađena od sporo kuhane 100% Blue Weber agave, ova ultra-premium tekila doista je jedinstvena. Odležava osam mjeseci u bačvama američkog viskija, poprima karakteristične okuse lješnjaka i vanilije, a kulminira izuzetno glatkim završetkom.

Njegov prekrasan keramički dekanter ručno su izradili i oslikali meksički obrtnici, čineći svaki od njih jedinstvenim komadom.

Sa svojim prepoznatljivim pernatim potezima kista kobaltno plave boje, ovaj ručno ukrašeni dekanter simbol je umješnosti koja ih odlikuje.

Clase Azul Reposado je ultra-premium reposado tequila izrađena od organske plave agave Weber i dozrijevana je 8 mjeseci u hrastovim bačvama u kojima je nekad odležavao Bourbon.

Clase Azul Reposado keramička boca je ručno izrađena i pojedinačno ručno oslikana od strane majstora u Santa Maria Canchesdá, Meksiko. Potrebno je oko 11 dana da se napravi jedna boca.

Ludo dobra Reposado tekila napravljena od organskih agava koje su se uzgajale više od 9 godina prije sporog kuhanja u tradicionalnim pećnicama.

Vrenje se vrši korištenjem tajne mješavine kvasaca tvrtke, a zatim slijedi destilacija nakon koje slijedi trostruka filtracija.

Odležava u vrlo finim hrastovim bačvama i puni se u ove visoke, lijepe dekantere koje su ručno oslikali i numerirali lokalni obrtnici.

Odabrana između približno 200 vrsta agava, ova vrsta je jedina koja proizvodi tekilu. Nakon što je agava ubrana, Clase Azul je kuha u starinskim zidanim pećima, proces koji traje 72 sata. Kuhane piñe zatim se zdrobe, nakon čega se doda posebna vrsta kvasca. Ova tekućina se pusti da fermentira prije nego što se rezultirajuća jaka alkoholna pića pedantno dvaput destiliraju uz pomnu pozornost kako bi se osigurala žestoka pića najviše kvalitete.

Nevjerojatni Blue Class Reposado je nagrađen zlatnim medaljama Instituta za testiranje pića i Svjetskog natjecanja alkoholnih pića u San Franciscu.

 

Miris: Nos donosi oštre note koje vas pozivaju da popijete prvi gutljaj.

Okus: Ovaj svijetli reposado je svilenkasto gladak s bogatim tijelom i drvenastim, voćnim aromama i nijansiranim okusima kuhane agave, drveta, vanilije i karamele.

Boja: Blijedo zlatno sa zlatnim odsjajima.

Alkohol: 40%

 

Gastro preporuka

Poboljšajte svoje iskustvo uživanjem u ovoj tekili uz dimljene sireve, naranče ili mandarine, čokolade, gorko-slatke ili mliječne. Okusite dobrote odležanih sireva, uključujući sir od ovčjeg mlijeka i dimljeni provolone, prelivene medom i senfom. Počastite svoje okusne pupoljke predivnim mousseom od gorko-slatke čokolade ukrašenim lješnjacima i daškom naranče.

 

 

                 

 

Preuzmite svoju bocu danas!

Brand

Clase Azul Plata

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Clase Azul Reposado tequila 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)