Clase Azul Anejo Tequila 0,7l

2.057 KM

Ova tekila je vrhunac naslijeđa, umjetnosti i pedantne izrade. Predstavljen u zadivljujućem dekanteru ukrašenom simbolizmom, priča priču o kulturi Mazahua i njezinoj dubokoj povezanosti sa zemljom.

Dodaj u košaricu
Clase Azul Anejo Tequila 0,7l
2.057 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Clase Azul je meksički brend tekile koji već 25 godina dijeli čaroliju meksičke kulture sa svijetom. Brend je rođen iz sna da pokaže ljepotu meksičke tradicije i zemlje. Njegov legendarni dekanter bio je polazište ovog sna, jedinstvene kreacije koju su izradili meksički obrtnici. Ime Clase Azul znači plava klasa, inspirirana plavom agavom korištenom za izradu njihovih žestokih pića i bojom na njihovom prvom Reposado dekanteru. Unatoč suočavanju s izazovima kao što su prirodne katastrofe i financijske krize, Clase Azul ostao je vjeran svojim idealima i prevladao nedaće. Godine 2007. brend je osnovao Tradición Mazahua, keramičku radionicu u kojoj se obrtnici Clase Azul posvećuju stvaranju dekantera marke kao posvetu meksičkoj kulturi.

Brend se transformirao u Clase Azul México, ali i dalje čuva duh koji ga pokreće da svijetu pokaže ljepotu meksičke kulture. Clase Azul México ima za cilj nadići i predstavljati meksičku kulturu diljem svijeta svojim izvrsnim kreacijama i prostorima koji otkrivaju srce Meksika.

Ova tekila je vrhunac naslijeđa, umjetnosti i pedantne izrade. Predstavljen u zadivljujućem dekanteru ukrašenom simbolizmom, priča priču o kulturi Mazahua i njezinoj dubokoj povezanosti sa zemljom. Iznutra, sama tekila, odležana 25 mjeseci u bačvama američkog viskija, nudi kompleksan profil okusa za razliku od bilo koje druge srebrne tekile.

Vanilija, prženi lješnjaci, marmelada od naranče…
Prvi dojam je zadivljujuća aroma koja se razotkriva u slojevima. Slatke note karamele i meksičke vanilije miješaju se s naznakama cimeta i klinčića. Prženi lješnjaci dodaju dašak orašastosti, dok akcenti marmelade od naranče i dunje dodaju dašak intrige citrusa. Konačno, suptilni šapat pržene hrastovine upotpunjuje ovaj složeni i primamljivi buket.

Začini, prženi hrast, složenost…
Prvi gutljaj je svilenkasto gladak, miluje nepce svojom raskošnom teksturom. Nastaje simfonija okusa otkrivajući tople note muškatnog oraščića i klinčića protkane natruhama marmelade od naranče. Pržena hrastovina iz procesa starenja dolazi do izražaja, dodajući dubinu i složenost cjelokupnom doživljaju.

Dugo, slatko i ljuto…
Završetak je dug i dugotrajan, s notama pržene hrastovine u središtu pozornosti. Naznake slatkoće i začina ostaju na nepcu, pozivajući na još jedan gutljaj.

 

Miris: Prvi dojam je zadivljujuća aroma koja se razotkriva u slojevima. Slatke note karamele i meksičke vanilije miješaju se s naznakama cimeta i klinčića.

Okus: Prvi gutljaj je svilenkasto gladak, miluje nepce svojom raskošnom teksturom. Nastaje simfonija okusa otkrivajući tople note muškatnog oraščića i klinčića protkane natruhama marmelade od naranče. Pržena hrastovina iz procesa starenja dolazi do izražaja, dodajući dubinu i složenost cjelokupnom doživljaju.

Boja: Duboko bakrena s intenzivnim zlatnim odsjajima.

Alkohol: 40%

 

Gastro preporuka

Poboljšajte svoje iskustvo uživanjem u ovoj tekili uz sir camembert, ribu, čokolade, deserte…

Brand

Clase Azul Plata

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Clase Azul Anejo Tequila 0,7l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)