Poklon košara Elegant

157 KM

Elegantna poklon košara za posebne prilike!

Dodaj u košaricu
Poklon košara Elegant
157 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži odlična Milas vina, sir, set za vino i neizostavni automatski čep za butelju, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Ovo vino s kremenitog tla okupanog suncem Mediterana pokazuje svu raskoš humačkog terroira. Svijetlo žuta boja sa zelenim nijansama, arome breskve i marelice upotpunjene cvjetnim notama, na okusu snažna i kremozna, savršenog balansa, karakteristike su vina koje razveseljava.

Kvalitet vina i masivna boca koja ga čuva su impresivni. Zelenkasto-žuti intenzitet ustraje od prvog mirisa do dugo nakon konkretnog gutljaja punog prodorne svježine. Pucketave kiseline usklađuju intenzitet u novu cjelinu u kojoj voćna opojnost breskve i marelice ne može sakriti tu korjenasto-vegetalnu prirodu Žilavke.

Blatina kao autohtona sorta Hercegovine ponos je svoga kraja. Iznimna pitkost i sklonost sljubljivanja s domaćom kuhinjom stavljaju je na nezaobilazno mjesto hercegovačkog gastro doživljaja. Svojom rubin crvenom bojom i mirisima tamnog voća s blagim notama suhe smokve i rogača, slatkim začinima, punog okusa okrepljuje i budi najljepše osjećaje.

Kupreški sir Mljekare Perkan prvoklasni je sir vrhunske kakvoće. Danas se Kupreški sir smatra jednim od najkvalitetnijih u regiji. Punog je i ugodnog okusa, koji je svojom kvalitetom domaćeg mlijeka uz ispašu isključivo s kupreških pašnjaka zadobio povjerenje svih koji su ga jednom kušali.

Baterijski čep za vakumiranje vina u boci. Vakumiranjem se održava kvaliteta vina u boci. Otvorili ste butelju, no nećete popiti sve, tada zaštitite svoje vino od hlapljenja i propadanja. Vakumski automatski čep jednostavan je za uporabu. Umetnete ga na grlo boce i pritisnete, a on sam izvuče nepotrebni zrak iz boce.

Kvalitetni set za vino u elegantnom pakiranju daje poseban ugođaj pri uživanju u ovoj poklon košari.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon košara Elegant”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)