Poklon košara Remy Martin V.S.O.P

159 KM

Kvalitetna poklon košara sa biranim proizvodima!

Dodaj u košaricu
Poklon košara Remy Martin V.S.O.P
159 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži Remy Martin VSOP, ručno rađenu čokoladu Chocome, Lindt listiće i ukusne lješnjake, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Remy Martin jedna je od tri najpoznatije i cijenjene kuće francuskog konjaka. Svoju povijest vodi od početka 18. stoljeća, već tada stvarajući svoja remek -djela za francuski kraljevski dvor. Na čelu kuće prošlo je puno generacija obitelji Martin, no svaka od njih dala je doprinos razvoju i promociji kuće na svjetskom tržištu. Slika na bocama kentaura koji nosi koplje neosporan je znak kvalitetnog proizvoda. A u niši konjaka VSOP “Remy Martin” nema sebi ravnog u cijelom svijetu. Od 1991. dio je Rémy Cointreau Group koja proizvodi šampanjac, likere i rum.

Jedna boca konjaka Rémy Martin VSOP može sadržavati stotine različitih eaux-de-vie, ubranih, destiliranih i odležanih u bačvama u različitim vremenskim razdobljima. Pod jedinstvenom stručnošću majstora podruma Rémy Martin, ove ogromne palete su usklađene: pomiješane kako bi se stvorio neponovljiv okus Rémyja Martina. Rémy Martin konjak VSOP Mature Cask Finish miješa se sa žestokim pićima od 4 do 12 godina, koji se zatim dovršavaju u starim bačvama godinu dana prije punjenja u boce.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus. Švicarska tamna čokolada, listići s robusnim sadržajem kakaa od 52%.

Šarena Ljelja, kvalitetni lješnjaci. “Šarena ljelja” je ekskluzivni proizvod, brend u ograničenoj količini i luksuznom pakiranju.

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

 

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon košara Remy Martin V.S.O.P”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)