Poklon košara Neptunia

153 KM

Savršen poklon paket za sve ljubitelje gina!

Dodaj u košaricu
Poklon košara Neptunia
153 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži Hendrick’s Neptunia Gin, Lindt čokoladu, ukusne bombone,  tonike i ukrasne čaše, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Hendrick’s Neptunia Gin je ograničena verzija koja hvata čaroliju mora u ginu. Stvaranje Master Distillera, gospođe Lesley Gracie, osvježavajuće je kao i njezina muza, moćni valovi koji udaraju atlantskom obalom Ayrshirea. Prožeto izvrsnom mješavinom primorskih biljaka iz lokalnog izvora i s upečatljivim, iznenađujuće glatkim završetkom citrusa. U nosu je smolasta nota kleke, praćena intenzivnim cvjetnim i citrusnim notama. Na nepcu je nježan, zeljast i pikantan, s blagom slanošću u pozadini. Završava citrusnim završetkom.

Gin & Tonic čaša savršena je za dopuštanje ljubiteljima gina da uživaju u punom aromatičnom izražaju biljnih sastojaka gina.

Sa svojim velikim “balon” oblikom i elegantnom drškom, ove čaše savršen su moderan dodatak domu svakog ljubitelja koktela. Doživite luksuz svakodnevnog života uz NACHTMANN kolekciju Celebration.

Čaše za i gin & tonic, izrađene s okomitim napuhanim linijama, pretvaraju svako okupljanje u slavlje.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus.

Sanpellegrino Tonica Oakwood je suha, intenzivna tonizirana voda s posebno odabranim ekstraktom hrasta.

Ekstrakt hrasta daje mu potpuno novi okus koji nikada nije pronađen u toniku, pružajući mu ugodne gorke note iz prve ruke.

Tonica Oakwood ima jedinstveni i svestrani profil okusa, koji se osjeća elegantno, zahvaljujući svojim finim i postojanim mjehurićima, koji ne prekrivaju okus koktela.

Kvalitetne bombone Cavendish & Harvey..

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon košara Neptunia”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)