Poklon košara Uki ruža&vino

99 KM

Kvalitetan poklon paket za uživanje u dvoje!

Dodaj u košaricu
Poklon košara Uki ruža&vino
99 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži Primavera Vukoje, čaše, sir, ukusnu ružu, ručno rađenu čokoladu, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Podrumi Vukoje posjeduju 30 hektara vlastitih vinograda na dva lokaliteta na kojima su zasađene autohtone i međunarodne sorte grožđa. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontroliranu fermentaciju i tradicionalne metode starenja vina u bačvama od hrasta, i to u podrumima koji se nalaze osam metara ispod zemlje. Proizvodnja vina u Podrumima Vukoje je isključivo fokusirana na kvalitet, što pokazuju brojne nagrade sa domaćih i internacionalnih takmičenja.

Prepoznatljive je zlatno-žute boje. Vino je mirisa tropskog voća, kada sazri breskve i jabuke, laganog karaktera, jako pitko na ukusu umjerenog intenziteta sa finim balansom svježine i punoće. Razvoj u boci pri dobrim godinama fino napreduje i do 5 godina.

Kupreški sir Mljekare Perkan prvoklasni je sir vrhunske kakvoće. Danas se Kupreški sir smatra jednim od najkvalitetnijih u regiji. Punog je i ugodnog okusa, koji je svojom kvalitetom domaćeg mlijeka uz ispašu isključivo s kupreških pašnjaka zadobio povjerenje svih koji su ga jednom kušali.

Kvalitetne čaše za vino.

Ručno rađena čokolada prikladan je dar za sve istinske ljubitelje izuzetnih čokolada.

Prepoznatljiva Uki ruža savršenstvo delicija.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon košara Uki ruža&vino”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)