Poklon paket Guinness

57 KM

Ukusne slastice!

Dodaj u košaricu
Poklon paket Guinness
57 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kvalitetni poklon paket sadrži Pelinkovac Antique, ukusne lješnjake, ručno rađenu čokoladu, a sve upakirano u ukrasnoj drvenoj košari.

Guinnessova limenka s tartufima jedinstven je i privlačan dar koji sadrži 125 g tartufa od tamne čokolade prožetih prepoznatljivim okusom Guinness piva. Ovi vrhunski čokoladni tartufi imaju baršunasto središte ganachea, zatvoreno u bogatu ljusku od tamne čokolade. Idealna za darivanje ili osobno uživanje, ova divna kombinacija okusa nudi nezaboravnu i sofisticiranu poslasticu za Guinnessove entuzijaste i ljubitelje čokolade.

Kvalitetna ručno rađene čokolade. Otkrivaju autentičan okus i snagu kakao zrna u skladu sa svojim intenzivnim mirisom i karakterističnom aromom,

Šarena Ljelja, kvalitetni pikantni lješnjaci sa čilijem. “Šarena ljelja” je ekskluzivni proizvod, brend u ograničenoj količini i luksuznom pakiranju. Prepoznatljivi domaći lješnjaci daju posebnu notu okusa.

 

Ljubav je u zraku i u Hedonism.ba!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Guinness”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)