Gin Bombay Sapphire Gin 0,7L

41 KM

Istražite botanička čuda Bombay Sapphire gina, gdje se smreka, kora limuna, sjemenke korijandera, korijen irisa, korijen anđelike, gorki bademi, sladić, kora kasije, kockaste bobice i rajska zrnca spajaju u savršenom skladu.

Dodaj u košaricu
Gin Bombay Sapphire Gin 0,7L
41 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Kroz delikatan proces infuzije pare, 10 biljnih sastojaka otpuštaju svoje živopisne esencije, što rezultira ginom neusporedive složenosti i dubine. Ono što izdvaja Bombay Sapphire nije samo njegov izniman okus, već i njegova nepokolebljiva predanost održivosti. Svaki botanički sastojak koji se koristi u ginu certificiran je iz održivog izvora, čime se osigurava da se ekološki, ekonomski i etički standardi poštuju tijekom cijelog procesa proizvodnje. Blisko i izravno surađuju s dobavljačima i uzgajivačima, podržavajući njihov razvoj i njegujući kulturu odgovornosti i održivosti.

Posvećenost održivosti nadilazi puku certifikaciju; to je predanost pozitivnom utjecaju na zajednice i okoliše iz kojih potječu njihovi botanički proizvodi. Putem inicijativa kao što je dobivanje certifikata For Life, prepoznaju i nagrađuju dobavljače koji pokazuju odgovornu praksu i doprinose održivoj budućnosti za poljoprivrednike, njihove zajednice i okoliš.

Istražite botanička čuda Bombay Sapphire gina, gdje se smreka, kora limuna, sjemenke korijandera, korijen irisa, korijen anđelike, gorki bademi, sladić, kora kasije, kockaste bobice i rajska zrnca spajaju u savršenom skladu. Sa svakom bocom Bombay Sapphirea, ne samo da uživate u iznimnom ginu, već također podupirete nasljeđe održivosti i odgovorne nabave. Pridružite nam se na putovanju okusa i savjesti i doživite esenciju Bombay Sapphirea kao nikada prije.

Doživite esenciju Bombay Sapphire s njegovom nježnom smrekom, živim citrusnim notama i suptilnim naznakama začina koji mame osjetila. Oduševljavajući nepce izvanrednom glatkoćom, svaka se botanička graciozno razvija, skladno stapajući sa smrekom koja zauzima središnje mjesto u prekrasnoj simfoniji okusa.

Vrsta: Suhi gin

Biljke: bobice kleke, kora limuna, sjemenke korijandera, korijen irisa, korijen anđelike, gorki bademi, sladić, kora kasije, bobice kockaste bobice i rajske žitarice.

Okus: Oduševljavajući nepce izvanrednom glatkoćom, svaka se botanička graciozno razvija, skladno stapajući sa smrekom koja zauzima središnje mjesto u prekrasnoj simfoniji okusa.

Zemlja porijekla: Španjolska

Udio alkohola: 40%

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Brand

Bombay Sapphire Distillery

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gin Bombay Sapphire Gin 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)