Martini Bitter 0,7L

36 KM

Jedini bitter na svijetu koji se čuva u bačvama od Tino hrasta!

Dodaj u košaricu
Martini Bitter 0,7L
36 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Liker Martini Bitter je pravi italijanski specijalitet, proizveden po originalnoj Martini recepturi iz 1872. godine Martini & Rossi destilerije. Za razliku od mnogih drugih poznatih gorko-slatkih likera Martini se ubraja u najsloženije proizvode na tržištu i predstavljen je u čast 150. godišnjice postojanja destilerije. Predlažemo da uživate u degustaciji Martini Bitter likera uz neke slane i masne specijalitete, zbog toga što će ublažiti intenzivnu gorčinu likera i dodatno ulepšati degustaciju. Pored izuzetnog kvaliteta i ukusa Martini likera, dizajn flaše i ambalaže će dodatno očarati sve kolekcionare i ljubitelje dobrih pića.

Citrusan osvežavajući miris, na koji se nadovezuju slatkaste drvenaste note. Sladak ukus, sa blagom biljnom gorčinom, lijepo izbalansiran aromama meda, na koje se nadovezuju arome citrusa.

Martini Bitter proizveden je prema originalnoj recepturi Luigija Rossija. Za proizvodnju se koristi više od 20 biljaka. Uključene su i vrlo rijetke biljke kao što su šafran, angostura i korijen colomboa. Napravljen je od 100% prirodnih sastojaka.

Poslužiti sa par kockica leda..

 

Okus: Asertivna gorčina i začinjenost je zaokružena i omekšan suptilnom slatkoćom i slabim sladićem. Naknadni okus: citrusno i ljuto s dugotrajnim cvjetnim notama.

Zemlja porijekla: Italija

Udio alkohola: 28,5%

Boja: Jarka crvena boja.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Brand

Martini

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Martini Bitter 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)