Čokolada Crvena Kraljica 120g

14 KM

Réel čokoladni desert je ne samo ukusan, već i nutritivan, bez dodanih vještačkih aroma i konzervansa.

Dodaj u košaricu
Čokolada Crvena Kraljica 120g
14 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Ariljska malina, poput kraljice malina, se izdvaja svojim intenzivnim slatko-kiselkastim okusom. Čini savršenu kombinaciju sa Réel baršunastom bijelom čokoladom i pruža uzvišeno iskustvo.

Ariljska malina sa kremastom bijelom čokoladom.

Reel čokoladni desert malina je jedinstvena poslastica koja spaja najbolje od dva svijeta – intenzivan slatko-kiselkasti okus ariljske maline i kremastu bijelu čokoladu. Predstavlja savršenu harmoniju između prirodne svježine malina i bogatog, baršunastog okusa bijele čokolade. Osim što je neodoljivo ukusan, ovaj čokoladni desert savršeno upotpunjuje svečane prilike svojim elegantnim pakovanjem.

Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.

Ono što Reel čokoladni desert malina čini posebnim je uporaba liofizirane ariljske maline. Ovaj inovativan proces čuva svježinu i prirodan okus malina, omogućavajući vam da uživate u autentičnom okusu voća tijekom cijele godine. Također, bijela čokolada sa sadržajem kakaoa od 28% doprinosi bogatom, kremastom iskustvu koje će zadovoljiti sva vaša čula.

 

 

Težina: 120g

Brand

Réel

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokolada Crvena Kraljica 120g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)