Rakija od dunje 0,7L

27 KM

Prednost Šurlan rakija u odnosu na svjetske rakije je u specifičnoj aromi i punoći okusa koja se prvenstveno dobiva zahvaljujući kvalitetnom voću i tradicionalnom načinu pečenja.

Dodaj u košaricu
Rakija od dunje 0,7L
27 KM

Život je prekratak za prosječno. Vjerujemo da svaki dan može biti poseban, i tu smo da vam pomognemo stvoriti trenutke koji se ne zaboravljaju.

  • 97% isporuka unutar 24h – jer luksuz ne čeka ⏰
  • Besplatna Dostava za narudžbe iznad 100 KM.
  • Garancija kvaliteta – ako niste apsolutno oduševljeni, vraćamo vam novac!
  • Personalizirana podrška naših stručnjaka.
Sigurna, brza i diskretna dostava

Rakija je na Balkanski poluotok stigla s Turcima u 14. i 15. stoljeću unatoč islamskoj zabrani pijenja alkoholnih pića. Sam naziv je arapskog podrijetla – “al-rak” u prijevodu znači znoj, a kada se zna postupak izrade, naziv savršeno pristaje.

U svijetu postoji mnogo alkoholnih pića koja se zovu rakije i uglavnom se prave od voća. Prednost Šurlan rakija u odnosu na svjetske rakije je u specifičnoj aromi i punoći okusa koja se prvenstveno dobiva zahvaljujući kvalitetnom voću i tradicionalnom načinu pečenja. Od 19. stoljeća Srbija je postala prepoznatljiva po proizvodnji rakije. Zanimljivo je da se prva pila rakija medica.

Rakija se tradicionalno proizvodi destilacijom komine, mješavine zrelih, zdravih plodova koji su prošli proces fermentacije. Prolazi dva puta destilaciju, pri čemu se u prvoj destilaciji dobiva tzv. meka rakija, a u drugoj prepečenici.

 

Rakija od dunje

Proizvedena od kvalitetnih sorti leskovačke i vranjske dunje, karakterističnog mirisa i arome. Prije plasmana na tržište odleži najmanje godinu dana.

 

 

Alkohol: 40%

Brand

Šurlan

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rakija od dunje 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)