Blatina Emporia limited edition 0,75L

23 KM

Kategorije: ,

Kompleksnog je mirisa sa osjetnim notama bobičastog voća. To je elegantno, mekano i pitko vino sa dugim i lijepim završetkom. Preporučuje se da se vino servira u dekanteru, 30 do 45 minuta prije konzumacije.

 

Naziv: Blatina LIMITED EDITION 013

Kategorija: Vrhunsko vinoU zagrljaju drveta i vatre najraskošnije vino hercegovačkog podneblja stasalo je u damu dostojnu najfinije vinske gospode. Grožđe za Blatinu LIMITED EDITION 013 ručno se trga sa najboljih položaja u vinogradu. Nakon duge maceracije u inox tankovima vino nastavlja sazrijevati u slavonskim i bosanskim barrique bačvicama od 16 do 20 mjeseci. Nakon toga slijedi sljubljivanje vina u velikim hrastovim bačvama. Da bi dostigla punoću okusa potrebno je da odleži i u buteljama, a sve njezine čari najpotpunije su osjetne tek na bogatoj trpezi. Pažljivo odabrano grožđe, odležavanje u bačvama jedinstvenog mirisa i dugo mirovanje u buteljama rezultirali su božanskim okusom koji se u ustima zadržava dugo nakon što odložite čašu.

Vino krasi dubina rubin crvene boje. Kom

Sortni sastav: Blatina 90%, Alicante Bovchet 10%

Udio alkohola: 13 %

Temperatura serviranja: 16 – 18 °C

Godina proizvodnje: 2013.

 

Gastro preporuka:
Vino Blatina LIMITED EDITION 013 odlično prati tamna mesa u bogatim umacima, jela od divljači, teletinu i janjetinu ispod sača.

 

Pakiranje sadrži 6 boca.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Blatina Emporia limited edition 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)