12X Tonic Premium Schweppes+čaša gratis

27 KM

Kategorije: ,

Tonic je definitivno nezaobilazan dodatak pićima. Popularnost mu ne pada, a klasik među tonicima je definitivno Schweppes

Kultno bezalkoholno piće, temeljeno na izvornoj formuli Jacoba Schweppea iz 1783. Napravljen od kinina i drugih sastojaka sa 100% prirodnim okusima.

Gotovo svi svoja prva sjećanja na gin tonic vežu uz Tonic iz Schweppesa. Gorki okus kinina u kombinaciji s trpkom smrekom iz Hendrick’s ili Beefeatera – zapravo kalibrirani gin tonic.

Schweppes Premium Berry predstavlja jedinstveni užitak. Piće Premium Berry impresionira trendi, ali suptilnim okusom s misterioznom notom voća. Želite jedinstven doživljaj okusa i arome voća? Original Premium Berry prava je poslastica sam ili uz alkoholna pića poput vodke ili gina!

Probajte ovo pjenušavo piće s voćnim potpisom.

Schweppes Berry Taste je lagani odmak od standardnog. Slatka i osvježavajuća bit ovog tonica istovremeno nudi slatko-kiselu notu. Odlikuje ga intenzivna aroma bijele breskve i bobičastog voća, pa je to tonic koji se kao osvježavajuće piće može piti tijekom cijelog dana. Zbog specifičnih aroma odličan je u kombinaciji sa žestokim pićima.

 

Birajte omiljeni okus…

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “12X Tonic Premium Schweppes+čaša gratis”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)