Badel Vezak Graševina 0,75L

15 KM

Badel Vezak Graševina 0,75L 15 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Osobitost daruvarskih vina ogleda se u proizvodima Vinarije Daruvar, jedne od najnagrađivanijih hrvatskih vinarija.

Njezini vinogradi prostrti po obroncima Bilogore, Papuka i Psunja, nastavljaju tradiciju i običaje vinogradarstva i podrumarstva koji sežu sve do antičkih vremena. Vrhunska kvaliteta ovih vina potvrđena je osvajanjem niza međunarodnih medalja na ocjenjivanjima diljem Europe.

Na više od 140 ha u Donjem Daruvaru i Đulovcu uzgajaju se preporučene sorte vinove loze za ovo podneblje – graševina, sauvignon, rajnski rizling i chardonnay.

Kvalitetna i vrhunska vina čuvaju se u povijesnom prostoru dvorca grofa Jankovića, koji osigurava idealne uvjete za dozrijevanje vina. Podrum se sastoji od prostora za čuvanje vina, lijepe vinoteke smještene među muzejskim eksponatima iz rimskog doba, arhive, te reprezentativne kušaonice.

Ždral iz grba grofovske obitelji Janković, po kojemu je grad Daruvar dobio naziv, ujedno je poslužio kao i inspiracija u kreiranju etiketa daruvarskih vina

Vezak Graševina izuzetno je vino dobiveno od grožđa s najboljih položaja, raskošnih cvjetno – voćnih aroma.

Samo tamo gdje se još od rimskog doba isprepleću brežuljci i doline, vijedne ruke i rodni trs…nastaje ovako fino zaokružena vinska priča.

 

 

 

Boja: Crvene boje.

Okus: U mirisu svježe, bogato aromama zrelog bobičastog crvenog voća s karakterističnim nježnim aromama prosušenih bobica, dodatno harmonizirano diskretnim aromama dozrijevanja u drvenim bačvama.

Alkohol: 14% vol.

 

Gastro preporuka

Poslužuje se na temperaturi od 10-12 °C, idealno se sljubljuje s jelima od bijela mesa, morskim plodovima i bijelom ribom.

.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Badel Vezak Graševina 0,75L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)