Čokolada Chocome Entree 110g, tamna čokolada, liofilizirani crni ribiz, morska sol s crnim vinom, kristalizirane latice ljubičice

17 KM

Kategorija:

Klasičnu voćnu čokoladu učinili su izuzetnom za sve najvažnije trenutke u životu. Sjajne jestive zlatne pahuljice tako su otmjene oko liofilizirane maline i jagode.

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

ChocoMe 40% mliječne čokolade iz zrna kakaovca Arriba Dobro zaobljenog okusa s puno kremastosti i mliječnih suptilnih naznaka egzotičnog bilja i začina Prave mrvice od 23 karatnog zlata iz Firence Nakon što se renesansno zlato vratilo u krugove vrhunske gastronomije u svom jestivom obliku diljem svijeta Preliveno ukusnim draguljima od liofiliziranih kriški jagoda i cijelih malina Izuzetan luksuzni gurmanski užitak u košarama i darovima ručno izrađenih od strane majstora.

 

 


Sastav: Valrhona 66% tamna čokolada, liofilizirani crni ribiz, morska sol s crnim vinom, kristalizirane latice ljubičice

Težina: 110g

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Čokolada Chocome Entree 110g, tamna čokolada, liofilizirani crni ribiz, morska sol s crnim vinom, kristalizirane latice ljubičice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.