Čokolada Chocome Entree 110g grožđice, brusnice, lješnjak

17 KM

Čokolada Chocome Entree 110g grožđice, brusnice, lješnjak 17 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

Ova ekskluzivna, gurmanska, ručno izrađena sorta chocoMe Entrée od 110 g (3,88 oz) sastoji se od 41% mliječna čokolada, zlatne grožđice, brusnice, lješnjaci iz Piemontea.

 

 

 

 

 

Sastav: chocoMe 41% mliječna čokolada, zlatne grožđice, brusnice, lješnjaci iz Piemontea.

Težina: 110g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokolada Chocome Entree 110g grožđice, brusnice, lješnjak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)