Čokolada chocoMe Entree 110g mliječna, Maldonska morska sol, Piemonte lješnjaci

17 KM

Čokolada chocoMe Entree 110g mliječna, Maldonska morska sol, Piemonte lješnjaci 17 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Primarni cilj chocoMe-a je proizvodnja dosljedno visokokvalitetnih čokolada koje zadovoljavaju potrebe potrošača u svakom pogledu. Savršena čokolada zahtijeva sastojke nenadmašne kvalitete: zato chocoMe koristi visokokvalitetne čokoladne sastojke sa 100% kakao maslaca francuskih proizvođača čokolade Valrhona, Michel Cluizel i Cacao Barry, pa stoga nabavlja razne druge dodatke i sastojke od odabranih njemačkih, talijanskih i francuskih  dobavljača.

No, samo takve odabrane sirovine ne bi rezultirale savršenim čokoladicama: to zahtijeva predanost, stručnost i ljubav proizvođača čokolade, kao i činjenicu da se te čokolade, bez iznimke, proizvode ručno i izbjegavanjem velikih proizvodni procesa. Prilikom izrade čokolada od besprijekornih sastojaka s neusporedivim okusom, posebnu pozornost posvećujemo estetici prilikom stavljanja preljeva, koji je sada postao zaštitni znak čokolade chocoMe.

Težnja za savršenstvom i beskompromisnošću može se svjedočiti od nabave sirovina do svih koraka proizvodnje čokolade do primitka gotovog proizvoda.

 

Sastav: chocoMe 43% mliječna čokolada, Maldonska morska sol, dvostruki Piemonte lješnjaci.

Težina: 110g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokolada chocoMe Entree 110g mliječna, Maldonska morska sol, Piemonte lješnjaci”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)