Kvadratići tamne čokolade veličine zalogaja punjeni sokom od kakaove kaše istovremeno su inovativni čokoladni proizvod i desertni specijalitet s eksplozijom okusa.
Vlažna pulpa koja okružuje sjemenke unutar ploda kakaovca odavno je poznata kao delikatesa, ali zbog visokog sadržaja vode vrlo se brzo pokvari u svojoj izvornoj tropskoj klimi. Međutim, švicarsko-ganski pothvat došao je do rješenja za ovaj problem. Projektirali su i izgradili mobilne procesorske jedinice na solarni pogon. To im omogućuje cijeđenje soka iz pulpe na farmama kakaovca, odmah nakon žetve. Sok se zatim transportira u postrojenje za pasterizaciju unutar tri sata. Na taj način mogu se zadržati svi izvrsni okusi i vrijedan sadržaj (poput vitamina) pulpe.
Sok pulpe kakaovca ima vrlo jedinstven profil arome. Očito je slatko, sadrži tri vrste šećera, ali je i kiselo. Uopće nema okus čokolade. Njegovi okusi su više kiseli i voćni. Spaja osobine koje podsjećaju na liči, marakuju, ribizle i sušeno voće, dok svojom slatkoćom podsjeća na okus meda. Ova nebeska komponenta zatim se spaja s hrskavom francuskom tamnom čokoladom kako bi se stvorila najnovija inovacija proizvoda iz chocoMe.
Težina: 50g
Recenzije
Još nema recenzija.