Drveni poklon paket Brkić

109 KM

Kategorija:

Drveni poklon paket Brkić idealna je kombinacija visokokvalitetnih vina, maslinovog ulja, ćuptera i džema. U pakiranju dolaze Plava Greda i Žilavka Brkić. Svi proizvodi su iz organskoga uzgoja.

 

Plava Greda je vino koje je dobiveno od crne sorte grožđa – blatine. Posebno njegovana kao podrumska mezimica. Brižno čuvana 18 mjeseci u hrastovim bačvicama, gdje je u miru skupljala sve ono što nas oduševi kada je kušamo. Po mišljenju mnogih, najbolje crveno vino na ovim područjima. 100% Blatina. Mirisi bujne crne trešnje, crvene maline, šljive, terra cotte, cimeta, korice grejpa i grafita slijedi uzdignuta tekstura srednjeg nepca s prašnjavim naznakama borovnice borovnice i šumske zemlje. Alc.12,5% vol.

Druga butelja je svježa Žilavka – Brkić, koja je nastala na način da su joj hladili bačvu od inoxa gdje se stvarala i tim je ona zbog hladnijih uvjeta sačuvala više mirisa, voćnosti i svježine. Ova živahna Žilavka, na miris kruške i estragona, kombinacija je organskog voća iz vinograda koje posjeduje vinarija i drugih koje nabavlja. Alc.13,5% vol.

 

Idealan dar za sve vinoljupce.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Drveni poklon paket Brkić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.