Emporia Cherry 0,7L

33 KM

Emporia Cherry 0,7L 33 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Po stoljećima staroj recepturi, uz pomoć najmodernije tehnologije, u vinariji Carski vinogradi Mostar proizvedena je nova generacija vina.

Carski vinogradi nalaze se u Gnojnicama, 12 kilometara od Mostara i prostiru se na površini od 100 hektara. Najbolja i najkvalitetnija vina regije proizvedena su upravo u ovom kraju. Područje Hercegovine jako je bogato sa sunčevom svjetlosti (tokom godine bilježi se po 2300 sati sijanja sunca), a kameniti tereni refleksijom pojačavaju njegovo pozitivno djelovanje na vinovu lozu, što rezultira visokovalitetnim grožđem.

Novitet iz ove poznate vinarije je Emporia Cherry koji dolazi u zanimljivoj boci od 0,7L. Već pri otvaranju boce primjećuje se ugodan omamljiv miris višnje. Ugodnog je slatkastog okusa i izražene prirodne arome višnje sa odlično izbalansiranim sastojcima.

Iako je Austrougarski car Franz Joseph za vina iz Carskih vinograda rekao “Samo za vlastitu uporabu!” mi preporučamo da ovaj odličan proizvod uživate sa dragim osobama. Zbog svojega primamljivog izgleda i odličnoga okusa idealan je dar.

 

 

Naziv: Emporia Cherry

Kategorija: Liker višnjevača

Podrijetlo: Carski Vinogradi Mostar, Hercegovina

Udio alkohola: 27%

Boja: Tamni rubin.

Okus: Lijepo zaokružen, kompleksan sa jako dugim završetkom.

 

 

Poslužuje se kao aperitiv rashlađen na 8-10°C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Emporia Cherry 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)