Liker Aura Gorki Pelinkovac 0,7L

43 KM

Liker Aura Gorki Pelinkovac 0,7L 43 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki cistom okolišu na obroncima Cicarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora bit onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

Krasi ga lijepa elegantna boja karamele, miris je ugodan i dopadljiv. Na mirisu dominira nota pelina, mente, ružmarina i liquirizie. Na okusu je polusuha, topla i dopadljiva, a na aftertasteu dominira nota gorčine tipična za pelin.

Alk. 30,80% vol.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liker Aura Gorki Pelinkovac 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)