Liker Cointreau 0,7L

42 KM

Kategorija:

Marka Cointreau uvijek pridaje veliku važnost svojim sirovinama i koristi vrlo posebne arome za stvaranje vrlo posebnih naranči. Kako priroda ne igra uvijek lijepo, Cointreau nabavlja plodove iz različitih dijelova svijeta i na taj način osigurava istu dosljednu kvalitetu. Španjolska, Sjeverna Afrika, Karibi i Bliski istok nude slatku i gorku naranču, primijenjenu u pravoj kombinaciji za postizanje fascinantnog okusa po kojem je Cointreau toliko voljen.

Cointreau je apsolutni klasik. Koristi se u raznim dugim pićima i koktelima i međunarodni je bestseler s dobrim razlogom. Kao svestrani, možete ga miješati s alkoholnim ili bezalkoholnim pićima-bogata aroma naranče toliko je snažna da ćete u svakoj kreaciji osjetiti nešto novo.

Voćno i nježno, kao i stalna prisutnost zrelih naranči, Cointreau impresionira od prvog trenutka. Jednako je sladak i snažan, a njegova prisutnost ugodna je u svakom piću. Najpopularniji kokteli napravljeni s ovim klasikom su Cosmopolitan i Margarita. Zimi se može dokazati i u kuhanom vinu ili u desertima, sladoledu, kolačima ili jednostavno sa sokom.

 

 

 

Okus: Voćan i nježan, sa stalnom prisutnošću zrelih naranči. Jednako je sladak i snažan.

Kategorija: Liker

Podrijetlo: Francuska

Udio alkohola: 40%

Boja:  Jantarne boje sa žutim i zlatnim nijansama.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Liker Cointreau 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.