Liker Orancello Aura 0,7L

49 KM

Liker Orancello Aura 0,7L 49 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki cistom okolišu na obroncima Cicarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora bit onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

Spravljen od korica ekoloških naranči, na isti, potpuno prirodni način kao i Limoncello. Korice se pažljivo uklanjaju što je tanje moguće, da se ne zahvati bijeli dio koji daje gorčinu. Nakon toga idu na maceraciju u alkoholni destilat. Ovaj digestive prava je ljetna uvertira.

Poslužuje se kao rashlađen digestiv, a može tvoriti ukusni koktel Orancello Spritz u kombinaciji sa Pjenušavim vinom, mineralnom vodom, nekoliko kockica leda i kriškom naranče.

Alk. 30,5% vol.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liker Orancello Aura 0,7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)