T-bone steak je ime dobio po prepoznatljivom izgledu. Odnosno, po kosti u obliku slova T koja se nalazi na sredini komada. Upravo je ona granica između bifteka sa jedne i ramsteka sa druge strane. T-bone steak se dobija od goveđeg mesa koje se, po pravilu, siječe 3,2 cm paraleno sa T koskom i po dužini.
Zbog savršene kombinacije mesa, ovaj komad dolazi sa srednjom masnoćom i mramoriranosti. S obzirom da zri i sprema se sa kosti ima ne samo sočan, veći i prepoznatljiv slatkast ukus.
T-bone steak spada u premium meso. T-bone steak predstavlja najkvalitetniji komad mesa. T-bone steak predstavlja pravi mesni delikates i služi se uz vino.
Težina: 500-700g
NAPOMENA: cijena istaknuta za 100g! Proizvod se prodaje na komad!
NGO Krajina –
Odlican okus, bezbjednosno sacuvan, bogat sadržaj zdravlja u umjerenim količinama i ljudima sa istaknutim naporima i ukusom preporučljiv.