Pivo Mammut Weissbier 0,33L

50 KM

Pivo Mammut Weissbier 0,33L 50 KM

Luksuzna besplatna dostava iznad 100 KM

  • Garancija zadovoljstva – bezbrižan povrat
  • “Slanje pošiljki isti dan za narudžbe do 14h
Sigurna, brza i diskretna dostava

Centralno mjesto u državi, zauzima NIKŠIĆ, grad koji krije tajnu nastanka CRAFT PIVA.

Njegove kotline, podzemne vode bogate mineralima, rijeke koje svojim brzacima simboliziraju temperament Nikšića odigrale su najvažniju ulogu u samoj proizvodnji Craft-a. “Imali smo tu sreću, ali i privilegiju da vodu kao ključan sastojak piva crpimo iz prirodnih predispozicija. Povijest Nikšića obavezala nas je da ovu ideju koja je oduvijek tinjala oživimo upravo u podrumu hotela Onogošt, odnosno mjestu poznatom kao ex Taverna gdje su Nikšićani ispili prva piva. Danas, ta ideja je postala djelo koje će jednog dana biti muzej pivarstva.”

Craft pivarstvo je zanatska vrsta koja se, za razliku od industrijske, oslanja strogo na kvalitet, a ne na količinu. Zbog toga, craft nije samo pivo već jedinstveni stil života.

Spojem HMELJA, JEČMENOG SLADA, VODE i KVASCA tehnološkim procesom dolazimo do nefiltriranog i nepasteriziranog piva, bogatog vitaminom B i ono što je najvažnije – BEZ KONZERVANSA I ADITIVA. Tržištu nudimo specijalnu ediciju u kojoj smo se poigrali sa okusima i aromama, pa će vaša čula zasigurno uživati u recepturama pomiješanim od najboljih sirovina.
PIVOVARA je kapaciteta tisuću litara po kuvanju, a raspolažu sa 12 fermentora kapaciteta od po dvije tisuće litara, kao i četiri tisućlitarska horizontalna ležna tanka, za dodatno bistrenje i odležavanje piva. Čitav sustav, od mlina pa sve do mašine za automatsko pranje i punjenje KEG bačvi, povezan je na automatski sistem CIP pranja. Time u potpunosti zadovoljavaju i najstrože svjetske standarde higijene procesne opreme.

Mammut Weisbeer – Pšenično pivo je pivo, obično gornje fermentirana, koja se kuha s velikim udjelom pšenice u odnosu na količinu umaženog ječma. Weißbier (njemački – “svijetlo pivo”) koristi najmanje 50% pšenice za ječmeni slad za izradu svijetle boje vrenje piva.

Sam brend Mammuta simbolizuje mistiku i snagu koju za vas ponovo oživljavamo, a namijenjen je svim ljubiteljima piva od 18 do 99 godina.

 

 

 

Pakiranje od 24 komada.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pivo Mammut Weissbier 0,33L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)