Poklon paket Andrija CS+Lindt

93 KM

Kategorija:

Kvalitetni poklon paket sadrži Syrah i Chardonnay Andrija, Lindt slastice i set 3u1, a sve upakirano u drvenoj košari.

Chardonnay Andrija, nježan i vrlo ugodan sa blagim notama vanilije i badema. Lijepo zaokružen, kompleksan sa jako dugim završetkom. Odlično prati razne vrste tjestenina, rakove, školjke, lignje te riječne i morske ribe.

Bogat i kompleksan Syrah Andrija sa izrazitim aromama. Ovo vino izuzetno dobro prati jela od divljači, tamna mesa u bogatim umacima i oplemenit će svaka jela sa žara.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus. Lindtovi majstori čokolade koriste samo najfinije sastojke i najbolji kakao za proizvodnju nježne Lindor čokolade s neodoljivim punjenjem. Ova čokolada savršena je poslastica za Vas i Vaše najmilije.

Svoj pribor za vino sada možete čuvati u elegantnom ukrasnom setu koji ima oblik i izgled čaše za vino. Ovaj set sadrži prsten koji sprečava curenje, otvarač za vinsku bocu, rezač folije na boci, multifunkcionalni nož, leguru od čelika. Jednostavan je za čuvanje, održavanje, a ujedno i savršen, elegantan poklon za sve ljubitelje vina.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Poklon paket Andrija CS+Lindt”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.