Poklon paket Buntić

183 KM

Poklon paket Buntić 183 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Kvalitetni poklon paket sadrži najbolja vina vinarije Buntić, Žilavka, Blatina, Rose, Žilavka selekcija, Blatina barrique, sir, maslinovo ulje, Šareni med i Puter Ljelja i Lindt slastice, a sve upakirano u drvenoj košari.

Obitelj Buntić početak ozbiljnog bavljenja podrumarstvom može smatrati 1921. godinu. Te godine je proizvedeno preko 10 000 litara vina, što je u to vrijeme značilo respektabilnu količinu i značaj podruma. U obitelji se i do tada proizvodilo vino kao i u cijeloj regiji. Današnja količina koja se proizvede u podrumima Buntić je cca 50 000 butelja. U proizvodnji sudjeluju tri generacije obitelji Buntić. Vinarija je smještena u Miletini, općina Ljubuški.

Vino Žilavka proizvodi se od grožđa žilavke i pratećih sorti proizvedenih u području mostarskog vinogorja. Ovo vino proizvedeno je u obiteljskom podrumu Buntić, Miletina – Ljubuški. Žilavka je suho vino i konzumira se rashlaðeno do temperature od 12°C.

Vino Blatina proizvodi se od grožđa blatine i pratećih sorti proizvedenih u području mostarskog vinogorja. Ovo vino proizvedeno je u obiteljskom podrumu Buntić, Miletina – Ljubuški. Blatina je suho vino i konzumira se rashlaðeno do temperature od 18°C.

Rose Buntić, kvalitetno vino odličnog okusa. Savršeno prati laganu ribu, blage sireve, tjestenine s morskim plodovima i vegetarijanska jela.

Božić ulje prožeto je tradicijom, marljivošću, ljubavlju i stručnošću njihove obitelji. Visoki standardi i strast prema hrani nadahnjuju nas za proizvodnju maslinovog ulja izvrsnog ukusa, napravljenog od samo najboljih sastojaka. Na ovogodišnjem natjecanju nagradu je odnijelo ulje Oblica kojeg odlikuje izrazita aroma i okus ploda masline. Ulje ima blago začinjen i gorak okus, s izrazitom intenzivnom slatkoćom.

Oblica je najrasprostranjenija i najvažnija sorta u Hrvatskoj. Prisutna je od davnina u svim hrvatskim maslinicima. Ovo ulje odlikuju izrazita aroma i okus ploda masline. Ima blago začinjen i gorak okus s intenzivnom slatkoćom te je monosortno ulje.

Šareni Med, kvalitetni med sa dodatcima sjemena koprive i lješnjaka. Puter Šarene Ljelje, kvalitetni namaz od lješnjaka bez dodataka i primjesa. “Šarena ljelja” je ekskluzivni proizvod, brend u ograničenoj količini i luksuznom pakiranju.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus. Lindtovi majstori čokolade koriste samo najfinije sastojke i najbolji kakao za proizvodnju nježne Lindor čokolade s neodoljivim punjenjem. Ova čokolada savršena je poslastica za Vas i Vaše najmilije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Buntić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)