Poklon paket Chivas+chocoMe Raffinée

99 KM

Poklon paket Chivas+chocoMe Raffinée 99 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Kvalitetni poklon paket sadrži Chivas Regal 12 i chocoMe Raffinée, a sve upakirano u drvenu košaru.

Chivas Regal, star 12 godina, izraz je jedinstvene tradicije koja se nastavlja neprekinuto otkako su braća Chivas prvi put svijetu predstavili bogat, glatki škotski viski Chivas Regal.

Chivas je mješavina mnogih različitih viskija od slada i žitarica, zrelih najmanje 12 godina. Ova bogata, glatka mješavina uravnotežuje stil sa sadržajem i tradicijom uz moderan preokret. Uživajte u izdašnoj dugotrajnoj završnici. “Najbolji način za uživanje u Chivasu je s dobrim prijateljima. Ova bogata, glatka mješavina uravnotežuje stil sa sadržajem i tradicijom uz moderan preokret.”

Great Taste & International Chocolate Award winning luxury chocolate gift. Ova chocoMe Raffinée trufle/bonbon čokoladna kutija od 160 g (5,64 oz) sastoji se od sljedeća 4 Raffinée proizvoda: Pekani prekriveni mliječnom čokoladom pomiješani s karamelom i slanom vanilom u prahu s Tahitija, Liofilizirane sušene bijele maline čokolada, sicilijanski bademi obloženi Guérande slanom blonde čokoladom i hrskavim vaflama i sicilijanski bademi obloženi crnom čokoladom začinjenom crnim ribizlom. Izvanredan luksuzni gurmanski dar s potpuno prirodnim sastojcima za sladokusce.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon paket Chivas+chocoMe Raffinée”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)