Poklon paket Chivas+chocoMe Raffinée

96 KM

Kategorija:

Kvalitetni poklon paket sadrži Chivas Regal 12 i chocoMe Raffinée, a sve upakirano u drvenu košaru.

Chivas Regal, star 12 godina, izraz je jedinstvene tradicije koja se nastavlja neprekinuto otkako su braća Chivas prvi put svijetu predstavili bogat, glatki škotski viski Chivas Regal.

Chivas je mješavina mnogih različitih viskija od slada i žitarica, zrelih najmanje 12 godina. Ova bogata, glatka mješavina uravnotežuje stil sa sadržajem i tradicijom uz moderan preokret. Uživajte u izdašnoj dugotrajnoj završnici. “Najbolji način za uživanje u Chivasu je s dobrim prijateljima. Ova bogata, glatka mješavina uravnotežuje stil sa sadržajem i tradicijom uz moderan preokret.”

Great Taste & International Chocolate Award winning luxury chocolate gift. Ova chocoMe Raffinée trufle/bonbon čokoladna kutija od 160 g (5,64 oz) sastoji se od sljedeća 4 Raffinée proizvoda: Pekani prekriveni mliječnom čokoladom pomiješani s karamelom i slanom vanilom u prahu s Tahitija, Liofilizirane sušene bijele maline čokolada, sicilijanski bademi obloženi Guérande slanom blonde čokoladom i hrskavim vaflama i sicilijanski bademi obloženi crnom čokoladom začinjenom crnim ribizlom. Izvanredan luksuzni gurmanski dar s potpuno prirodnim sastojcima za sladokusce.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Poklon paket Chivas+chocoMe Raffinée”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.