Poklon paket Ostojić&Oblica

66 KM

Kategorija:

Kvalitetni poklon paket sadrži Cuvee Ostojić, sir, maslinovo ulje i Lindt čokoladu, a sve upakirano u drvenoj košari.

Vino nastalo miješanjem više vrsta kako bi se dobilo vino s boljim karakteristikama. Ovo vino je crvene boje s rubinskim odsjajem i ljubičastim nijansama, arome tamnog bobičastog voća te skladnog i harmoničnog okusa. Služiti na temperaturi 16 – 18 °C.

Božić ulje prožeto je tradicijom, marljivošću, ljubavlju i stručnošću njihove obitelji. Visoki standardi i strast prema hrani nadahnjuju nas za proizvodnju maslinovog ulja izvrsnog ukusa, napravljenog od samo najboljih sastojaka. Na ovogodišnjem natjecanju nagradu je odnijelo ulje Oblica kojeg odlikuje izrazita aroma i okus ploda masline. Ulje ima blago začinjen i gorak okus, s izrazitom intenzivnom slatkoćom.

Oblica je najrasprostranjenija i najvažnija sorta u Hrvatskoj. Prisutna je od davnina u svim hrvatskim maslinicima. Ovo ulje odlikuju izrazita aroma i okus ploda masline. Ima blago začinjen i gorak okus s intenzivnom slatkoćom te je monosortno ulje.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus. Lindtovi majstori čokolade koriste samo najfinije sastojke i najbolji kakao za proizvodnju nježne Lindor čokolade s neodoljivim punjenjem. Ova čokolada savršena je poslastica za Vas i Vaše najmilije.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Poklon paket Ostojić&Oblica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.