Poklon paket Tito’s&Limeta

101 KM

Kategorija:

Kvalitetni poklon paket sadrži Tito’s vodku, Botanica limetu, Slatki miks lješnjake i Lindt čokoladu, a sve upakirano u drvenoj košari.

Tito’s ručno rađena votka je američka originalna craft votka. Godine 1995. Bert “Tito” Beveridge dobio je prvu legalnu dozvolu za destilaciju u Teksasu i stvorio Tito’s ručno rađenu votku. Svoju votku na bazi kukuruza destiliramo šaržnim korištenjem staromodnih destilata i votka je prirodno bez glutena. Tito’s ručno rađenu votku destilira i puni u boce Fifth Generation Inc. u Austinu u Teksasu na istoj zemlji gdje je cijeli pothvat započeo.

Tito’s votka dizajnirana je za uživanje kako za ljubitelje žestica, tako i za one koji uživaju u jednostavnom koktelu. Votka bez glutena destilira se pomoću staromodnih bakrenih destilata, inspiriranih metodama destilacije finih single malt scotchesa i vrhunskih francuskih konjaka. Proizvedena u serijama, a svaka serija je testirana na okus, ova craft votka ide glatko i ima besprijekorno čistu završnu obradu. Od Bloody Mary za marendu do martinija za vrijeme koktela, samo dodajte Tito’s i uživajte.

Tanke kriške limete dolaze u pakiranju za dodavanje u koktele ili gin tonike. Vrhunska kvaliteta tvrtke BOTANICA. Koristite ovaj dehidriranu limetu u svom Cuba Libre, ginu i toniku ili kao završni detalj u svom Mohitu! Pakirano u kartonsku kutiju s unutarnjim premazom kako bi savršeno zadržalo okus i boju. Debljina po kriški: približno 2 mm.

Kvalitetni ukusni lješnjaci sa preljevom od cimeta, karamele i čokolada. Prepustite se novim okusima i upoznajte čari lješnjaka.

Lindt čokolada utjelovljuje strast i stručnu izradu svojih Lindt Master Swiss Chocolatiers. Lindt pruža jedinstveno čokoladno iskustvo nudeći izrazito gladak i bogat, gurmanski okus. Lindtovi majstori čokolade koriste samo najfinije sastojke i najbolji kakao za proizvodnju nježne Lindor čokolade s neodoljivim punjenjem. Ova čokolada savršena je poslastica za Vas i Vaše najmilije.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Poklon paket Tito’s&Limeta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.