Otkrijte tajnu obiteljskog recepta koji spaja tradiciju i prirodu u svakom gutljaju Loze Begić.
Zamislite trenutak kada sunčeve zrake obasjavaju zeleni krajolik, a svaki gutljaj donosi harmoniju prirode i tradicije. To je upravo ono što pruža Loza Begić, autentična rakija stvorena po staroj obiteljskoj recepturi. Loza Begić nije samo piće, već doživljaj koji vas povezuje s prirodom i tradicijom.
Begić Loza je rakija proizvedena na tradicionalan način, destilacijom grožđanog mošta od sorti Žilavka i Plavac mali te sadrži 40°C alkohola.
Miris: Loza Begić odiše prepoznatljivim mirisom grožđa.
Okus: Prvi gutljaj otkriva duboki, složeni okus s izrazitim balansiranjem slatkoće i gorčine. Osjetit ćete prepoznatljiv okus grožđa.
Boja: Rakija je bezbojna i kristalno bistra.
Alkohol: Loza Begić ima alkoholnu jačinu od 40°C, što joj daje izraženu, ali savršeno uravnoteženu snagu.
Gastro preporuka
Servira se rashlađena na temperaturi od 10-12°C kao aperitiv ili nakon obroka te kao piće uz kavu.
Recenzije
Još nema recenzija.