Rum Sailor Jerry, 0.7L

33 KM

Kategorije: , ,

Djevičanski otoci su mala skupina otoka koji pripadaju Malim Antilima na Karibima. The Sailor Jerry Spiced (baza ruma) proizvod je tvrtke Sailor Jerry Ltd. koja, osim ovog izvrsnog ruma, proizvodi i proizvode za prodaju robe koji podsjećaju na umjetnika tetovaža Normala Keitha Collinsa, koji je umro 1973. godine i čiji je nadimak bio Sailor Jerry . Tvrtku su 1999. osnovali Don Ed Hardy i Mike Melone. Na imanju Normana Collinsa, osim mnogih motiva tetovaža, pronađen je i recept kojim se izrađuje Sailor Jerry Spiced (baza ruma).

Ovaj 40% drski rum osvojio je sobu svojom snažnom aromom kojom dominiraju začini i slatkoća. Pomalo kremasta simfonija okusa s notama vanilije i karamele u kombinaciji s pikantnim tonovima klinčića i muškatnog oraščića i zamotana u nježnu notu milovanja cimeta i milovanja nepca. Sailor Jerry (na bazi ruma) budi i aktivira osjetila svim svojim temperamentom. Njegov završetak je dug i dodiruje nepce začinjeno-slatkim fasetama prije nego što se oprosti nježnom notom papra.

Sailor Jerry Spiced (na bazi ruma) znalcima dolazi u boci koja privlači pažnju svojom neobičnom etiketom. Motiv prikazan na etiketi prikazuje havajsku ljepoticu koja svira gitaru. Riječ je o dizajnu tetovaža koji je kreirao Norman Keith Collins. Natpisi su također vrlo uočljivi i nikako uobičajeni. Zbog toga je ova boca apsolutni vrhunac u svakom kućnom baru.

To je ugodno lagani rum u kojem se uživa uredno ili “na stijenama”. Sailor Jerry Spiced (baza od ruma) također je idealno pogodan za bazu, pod uvjetom da se barmen pobrine da rum podržava koktel i ne padne s ostalim sastojcima. Ako se to primijeti, mogući su izvrsno stvoreni kokteli čiji okus podupire rum.

 

 

 

Okus: kremasta simfonija okusa s notama vanilije i karamele u kombinaciji s pikantnim tonovima klinčića i muškatnog oraščića zamotana u nježnu notu cimeta i milovanja nepca.

Zemlja porijekla: Djevičanski otoci

Udio alkohola: 40 %, 1 godina

Boja: Tamni zlatna.

Upozorenje: Pijte odgovorno.

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će dodati recenziju za “Rum Sailor Jerry, 0.7L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.